Tervetuloa laulamaan Porin Naislaulajiin!!!

3.9.2021

Porin Naislaulajien harjoitukset alkavat Porin Lyseon juhlasalissa (Annankatu 5, 2. krs.) maanantaina 6.9.2021 klo 18. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat laulajat!

Toimimme Otsolan kansalaisopiston alaisuudessa ja noudatamme Otsolan syyskauden toiminta-aikaa ja ohjeita, ja edelleen näin korona-aikaan on harrastetoiminnassakin omat ohjeensa. Otsola noudattaa THL:n koronavirusohjeita hygieniaan ja mahdollisiin oireisiin liittyen, joten huomioimme harjoituksissa hyvän käsihygienian, oikean yskimistekniikan, turvavälit ja kasvomaskien käytön, mikäli ei pystytä säilyttämään turvavälejä. Emme myöskään tule lievästikään sairaana harjoituksiin.

Porin Naislaulajat kuuluu Suomen Naiskuoroliittoon sekä Sulasoliin (Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto) ja heillä on viranomaisohjeistusten lisäksi omat ohjeistuksensa kuoroille. He myös kehottavat kuoroja seuraamaan oman alueensa viranomaisten ohjeita mm. huomioimalla mahdollisuuksien mukaan harjoitustilan tuuletuksen, välttämällä lähikontakteja ja käyttämällä käsidesiä harjoituksiin tultaessa ja sieltä pois lähtiessä.